IMGP2303.JPG

Het bakkersvak bleef trekken en graag wilde ik iets voor mijzelf beginnen

Mijn liefde voor het bakken heb ik van mijn moeder meegekregen. Zo weet ik nog goed dat ik mijn eerste appeltaart bakte in de gasoven die vroeger bij ons in de keuken stond.

Tijdens mijn middelbare schoolperiode werkte ik in de weekenden en de vakanties bij de plaatselijke bakker in Vaassen, een dorp op de Veluwe. Ik heb vele uren in de bakkerij gewerkt. Na de middelbare school heb ik de vierjarige MBO voor brood- en banketbakker aan de Vakschool Wageningen gevolgd. Omdat mijn interesse ook naar de zorg uit ging, ben ik, nadat ik Vakschool Wageningen had afgerond, de opleiding SPH aan de Hogeschool van Utrecht gaan volgen. Na het afronden van deze studie ben ik werkzaam geweest in de psychiatrie en de gehandicaptenzorg. Daarnaast ben ik altijd blijven bakken. Het bakkersvak bleef trekken. Ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen! Dat is ‘Jannekes Bakkerij’ geworden! Nu combineer ik werken in de zorg met Jannekes Bakkerij.

Ik houd van smaakvolle taart, gebak en koek, gemaakt van pure ingrediënten, op ambachtelijke wijze bereid. Ik vind het fijn om voor jou te bakken, maar ook om mét jou te bakken. Zo kan ik jou laten ervaren hoe leuk bakken is!

Ik woon met mijn man en drie dochters in een pastorie in het mooie dorp Werkendam, dichtbij de Biesbosch. 

Brandingshoot Jannekes Bakkerij-36.jpg