IMGP1937.JPG

Recensies

Gert en Gera 2020

"Voor onze gouden bruiloft bestelden we gebak bij Janneke. We kregen vijf soorten in het formaat 6 x 6. Het zag er feestelijk uit en ze waren heerlijk!"

Annemieke van der Stelt - van den Heuvel

2020

"Mijn dochter heeft een superleuk kinderfeestje gehad bij Janneke. Ze hebben heerlijke gebakjes gemaakt die ze in een zelf versierde gebaksdoos mee naar huis mochten nemen. Echt een aanrader!"

Marleen Verhorst 2019

"Heerlijke gebakjes gehaald voor mijn moeders verjaardag! Echt een aanrader! En ook de glutenvrije gebakjes echt heel lekker!"

Sandra de Boer 2019

'Heerlijke baksels met liefde gemaakt! Ambachtelijk, puur en vers!"

Hennita van de Brink 2018

"Een leuke en leerzame workshop gehad! Duidelijke uitleg en een gezellige sfeer!"

Tessa Rook 2018

"Bij Jannekes Bakkerij wordt er erg veel zorg en aandacht aan de producten besteed. Dat zie en proef je zeker terug. Een absolute aanrader voor zowel workshops, feestjes en taart/gebakbestelling!"

                    Dirk-Jan Boes 2018

"Samen met mijn dochtertje (4) heb ik een hele leuke én ‘spelende-wijze’ workshopmiddag gehad bij Jannekes Bakkerij. We zijn heel gastvrij ontvangen door Janneke in een ‘British Bake Off - omgeving’. Na een korte uitleg in de bakkerij hoefde mijn dochter dan nu eindelijk geen zandtaartjes meer te bakken… maar echte! Het eindresultaat met de bijbehorende aardbeientopping was overheerlijk. Ze mocht onze baksels in een mooie banketdoos mee naar huis nemen om uit te delen. Wat was ze trots! We kijken terug op een echt geslaagd ‘vader-dochter’ moment waarbij we zelf alle ruimte kregen. Ik weet zeker dat deze middag Lieke nog lang zal bij blijven."

 Jeanet Boes 2018

"Heerlijk een jaar lang mogen genieten van Jannekes heerlijke verse taarten."

Gonny de Haan 2017

"Om je vingers bij af te likken. Smullen maar!"